Om mig

Jag heter Sara och bor i Stockholm.  Hunden är en viktiga familjemedlem och ska skötas om så att den mår bra, är frisk och kan sköta sin hygien. Jag tycker om att jobba med hundar, både inom den mentala biten samt med pälsvård. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt för att få så hög och god kompetens som möjligt om hunden alla behov. 

Utbildning

 1. Yrkesutbildning till hundfrisör hos Hundens hus.
 2. Trimkurs hos Wavedog
 3. SKK’s uppfödarutbildning. 
 4. Hundens kognitiva förmåga.
 5. Valputveckling
 6. 8 dagars Detox, samt fortsättning, Beröring av kropp och själ
 7. Hundgymmet
 8. Utbildning till Fear Free certified professional 
 9. Doodlekurs hos Länna Hundtrim
 10. Handklippning av Bichon Havanais hos Karin Zimmerman i Skinnskatteberg som är specialiserad på långhårsraser, KarinZ.
 11. Massage för hemmabruk

Efter att köpt min första Spanska vattenhund (s.k. perro) är jag otroligt förtjust i denna ras med alla dess egenheter! Jag älskar deras upptåg, intelligens, den spänstiga kroppen och den härliga pälsen. Min perro heter Calmigos Kiwi/Doris, och är 8 år. Doris är mamma till Calmigos O-kull och Q-kull. Vi har även utökat familjen med Éddie, en Bichon Havanais. 2020 startade jag min kennel Kiwi and friends med uppfödning av Spansk vattenhund och Bichon Havanais.

Innehar F-skattsedel samt är medlem i Svhf, Sveriges hundfrisörers förening. Då jag tar emot en hund åt gången krävs inget tillstånd från Länsstyrelsen. Försäkrad genom Trygg Hansa.

Länkar

Sveriges Hundfrisörförening

Sjöstadens hund och katt

Doglife Hunddagis

Perroklubben, Spdaek, Svenska Perro de Agua Espanol klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.